Todella mielenkiintoinen kartingin SM-sarja sai päätöksensä 20.8. Lahdessa . Heti ensimmäinen mahdollinen junnuvuosi toi Luka Nurmelle alustavien pistelaskujen mukaan sarjahopean. Sarja oli todella tasainen ja kovatasoinen, monen kuljettajan ajettua tänä vuonna myös EM-sarjaa.

Nuorukaisen kausi oli nousujohteinen ja viimeisissä osakilpailuissa ei jäänyt epäselväksi, kuuluuko Nurmi sarjan kärkikuljettajiin.

SM-sarja päätti kaksivuotisen suunnitelman ensimmäisen vaiheen. Kuljettajan kehittyminen on jatkunut vahvana läpi kauden, joten tavoite olla yksi Euroopan kärkikuljettajista vuonna 2018 on edelleen realistinen.

Yhteistyö tiimipäällikkö Jan Kosken ja mekaanikkona toimineen Oskari Kuortin kanssa toimi hienosti koko kauden. Kokeneilta ammattilaisilta sai todella paljon uutta oppia, tarkkaa analyysia ja hyviä vinkkejä ajamiseen. Ja ennen kaikkea oli hauskaa koko ajan! – Luka Nurmi

Jatkoa luvassa vielä tälläkin kaudella

 

Kausi jatkuu jo ensi viikonloppuna Saksan Wackersdorfissa, missä ajetaan Saksan mestaruussarjan osakilpailu. Ajo-olosuhteet muuttuvat täysin, kun siirrytään ennestään tuntemattomalle radalle, jossa pito on aina todella kova. Eikä sitä vähennä lupailtu 30 asteen lämpökään. Samalla Luka pääsee tutustumaan todellisen huipputiimin toimintaan, replica horloges kun tiiminä on KMS Schumacher. Loppukaudesta edessä on vielä MM-kisat Englannissa ja muutama kova kv-kisa Italiassa.

Leave a Reply